zondag 9 oktober 2011

Boekkaart

Hallo allemaal, de laatste paar dagen ben ik bezig geweest aan deze boekkaart en ik kan jullie vertellen dat dat een behoorlijke klus was, maar wel erg leuk!
De basis is gemaakt van craft en linnen papier, het scrappapier is van Prima Marketing en heet Printery, verder heb ik de nieuwste creatables gebruikt en bewerkt en de stempels zijn oa. van Crafty Individuals, Tim Holtz, Creative Expressions en Crafty Secrets. Het centimeter lint en het kleine flesje komen uit het buitenland, de papieren centimeter is gestempeld en afgewerkt met een stukje (geembossed) metaalfolie (Ten Seconds Studio) en het kleine klosje is van Maya Road. Het schaartje heb ik laatst op de beurs in Rijswijk gekocht evenals de knoopjes embellishment, links in de hoek heb ik een heel oud garenkartonnetje geplakt.
(dat kwam ik tegen in het bakje van een antiek Singer naaimachientje wat al jaren in de garage stond te verpieteren). De paspop is van Tim Holtz, de stempels met de vrouwtjes zijn heel licht ingekleurd met Distress ink en een blendingpen en verder zijn ook alle randjes bewerkt met Distress.
Dit was echt een mega klus en ik ben dan ook reuze benieuwd wat jullie er van vinden!