woensdag 3 juli 2013

Fish & Chips


Wat was de bloghop bij We Love Vintage Cards een overweldigend succes en wat heb ik veel nieuwe volgers (50!!) en leuke reacties gekregen! Dank jullie wel allemaal en een warm welkom aan mijn nieuwe volgers!
Uit alle inzendingen is er een winnaar geloot en dat is geworden Joke, http://kaartjevanjoke.blogspot.nl/.  Gefeliciteerd Joke en ik hoop dat je veel plezier zult beleven aan deze mooie mal, als je even een mailtje stuurt naar Janetsnoek@hotmail.com dan zorg ik dat de mal jouw kant op komt.

Dan nu over naar m'n kaartje, ik heb hem gemaakt voor de challenge bij WLVC en de opdracht is: maak een vintage creatie waarin terug te vinden is landen/vakantie/vakantiegevoel.
Nu zijn Chris en ik enorme liefhebbers van Engeland, dus was het land snel gekozen. Op de filmstrip zie je een afbeelding van the Royal Pavillion in Brighton en natuurlijk mag Fish & Chips niet ontbreken (dat heb ik nog nooit uitgeprobeerd, vind het er zo onsmakelijk uitzien.....) Ook hier weer een vintage plaatje van NS, mallen van Noor design en MD, stempels van Crafty Individuals, verbandgaas (gekleurd met Distress), pareldraad, kant, meeldraadjes en een paar bloemen. Het houten labeltje is van Prima Marketing en bewerkt met shabby chic embossing enamel, het papier is ook van PM uit de Sunrise Sunset collectie.

De sponsor van deze challenge is Kreatrends en zij hebben een leuk hobbypakket samengesteld.

groetjes van Janet