donderdag 23 februari 2012

Hope
Hartelijk dank voor jullie lieve reacties met m'n verjaardag! Ik begrijp hieruit dat jullie ook vinden dat ik door chris schandalig verwend ben en dan heb ik nog niet eens vermeld dat ik ook nog een abonnement op de Craftstamper heb gekregen en een mooi boeket bloemen!

Over 3 weken is het al zover, dus dat gaat al aardig opschieten, nu nog m'n engels oefenen en dan maar hopen dat ik de workshops goed kan volgen.

Gistermiddag zijn hobbyvriendinnen Alita en Tini op de koffie geweest, ik had van hun allebei al een mooie kaart gekregen en toen brachten ze ook nog dit mooie bloemstuk mee, hoe verwend kun je worden!! Het staat zo mooi bij de witte meubels op m'n hobbykamer dat ik er gewoon een paar foto's van moest nemen.

De kaart heb ik gemaakt met papier van Maja design, het digistempeltje is van Sugar Nellie en heet Hope. Ik heb het afgedrukt op craftpapier en ingekleurd met Derwent potloden, zo af en toe is dat toch ook wel weer leuk om te doen. Verder een malletje van Memory Box, bloemen, kant, filigraan hoekjes, randpons van X-cut en halve pareltjes en dit alles gemat op wit cardstock.