zaterdag 30 maart 2013

Delightful


Goeiemorgen allemaal,

Vandaag kan ik jullie eindelijk een heel leuk nieuwtje vertellen, afgelopen maandag werd ik door Plony gevraagd of ik DT-lid wilde worden voor het nieuwe We love Vintage Challengeblog (http://wlvc.blogspot.nl/) en jullie snappen natuurlijk wel dat ik daar geen nee tegen kon zeggen. 'k vond het eerlijk gezegd een hele eer en ben dan ook hartstikke trots dat ik met dit leuke team aan de slag mag!
Dat vintage een geliefd onderwerp is wisten we eigenlijk wel, maar een nieuw challengeblog met nu al 135 (!!) volgers overstijgt toch wel alle verwachtingen en wij als DT-leden gaan natuurlijk onze stinkende best doen om er samen met jullie iets moois van te maken. Op 18 april gaat de eerste challenge van start, dus hou je van vintage doe dan gezellig mee en wie weet komen we elkaar op het nieuwe blog weer tegen!


Dan nu nog even iets over m'n kaartje, omdat ik vind dat we met het nieuwe challengeblog wel iets te vieren hebben heb ik een feestelijk vintage kaartje gemaakt met het nieuwe papier van Prima Marketing "Lyric". 'k heb er behalve een kantje geen versieringen bij gebruikt, 'k ben hier alleen maar aan het knippen en plakken geweest en vind het zelf best een gezellig kaartje geworden!
'k wens jullie een gezellig paasweekend en groetjes!