dinsdag 18 maart 2014

Violine
Vandaag alweer tijd voor de 22e challenge bij WLVC, de keus was dit keer aan Jacomijn en zij koos voor muziek als thema.
Nu wilde ik eens wat anders maken dan een kaart (die had ik met de bloghop al gemaakt) en heb verzonnen dat het deze keer een krans moest worden.
Bij de hobbywinkel een styropor krans gekocht, maar ja toen moest ik nog aan muziekpapier zien te komen! Voorheen lagen er bij de Boekenvoordeel altijd boeken met bladmuziek, maar net als je zoiets nodig hebt is het natuurlijk uitverkocht en komt het ook niet meer binnen. Toen maar naar de kringloopwinkel en daar hadden ze een hele stapel en heb ik er een boek met vioolmuziek uit 1935(!!) tussen uitgevist, is dat vintage of niet?! Van die bladzijdes heb ik repen gescheurd van de notenbalken en die met Modpodge op de krans gelijmd, toen die helemaal omwikkeld en droog was heb ik 'm ingesmeerd met verouderingsvernis van Lefranc&Bourgeois, dat zorgt voor een mooie donkere glans. Voor de afwerking heb ik een mooi stuk kant, verschillende rozen, een engeltje etc. gebruikt en met een smaller kantje de krans nog een keer omwikkeld.
Al met al vond ik het een leuke opdracht en die krans ligt te pronken in de woonkamer!

De sponsor deze keer is Just a Note en je kunt deze mal winnen.