zondag 29 januari 2012

Mini album 4


De laatste pagina van het mini album. Voor de voorkant heb ik metalfoil van Ten Seconds Studio gebruikt, geembossed met een mal van Couture Creations (volgens mij nog niet in Nederland te koop, ik heb ze in Engeland besteld) en opgeschuurd. De tandwieltjes zijn eerst gestanst uit karton en daarna uit metailfolie, op elkaar geplakt, geschuurd en ingesmeerd met Inka Gold copper. De tekststempel is van Tim Holtz en bewerkt met embossingpoeder, met het riempje maak je het albun dicht.
Voor de achterkant heb ik op kaasdoek gestempeld en dit met crackle paint ingesmeerd, de klok is 2 keer geembossed met Utee en hier en daar een beetje met Inka Gold copper ingesmeerd. Als je daar dan je hete fohn opzet krijg je een brobbelig effect en ziet het er echt oud uit. De wijzers van de klok zjn van een andere Sizzix mal, die ik van m'n schoonzus mocht lenen. Het mannenportret komt uit een boekje van Crafty Indivuduals en is in een bottlecap geplakt met daar overheen een epoxy sticker, het ticket kwam ik op internet tegen. Verder weer een tandwiel van metailfoil, een stukje kant, hoekje van Nellie Snellen en een paar tekststempels. Het papier is weer van Piondesign.
Al met al vond ik het maken van dit albumpje een behoorlijke klus, maar nu het klaar is ben ik er toch wel tevreden over. 'k ben benieuwd wat jullie er van vinden..........!
fijne zondag verder,
groetjes Janet