zondag 30 juni 2013

300 volgers!!!!!!!!......BLOGHOP


Het is feest bij het WLVC challenge blog!
In april zijn we begonnen met dit blog en nu al zitten we aan de 300 volgers, hoe trots kun je als design team wezen......... hartstikke trots natuurlijk!!
Voor ons dus alle reden voor een feestje wat we samen met jullie willen vieren en dat doen we met een bloghop waar ook nog een keer mooie prijsjes te winnen zijn.  Genoeg reden lijkt mij om gezellig mee te doen!
het is de bedoeling om alle blogs van de DT leden te bezoeken en van ieder blog een woord mee te nemen , die je moet zoeken uit de tekst, zodat op het laatste blog dat je bezoekt te lezen zal zijn wat je met de woorden die je gevonden hebt moet doen.
we zijn nu dus bij mij aangeland en ik ben het 2e blog , en ook hier moet je dus een woord uit mijn tekst halen.
Mijn kaartje voor deze bloghop is er eentje in muzikale sfeer, muzieknoten, muzieksleutel en INSTRUMENTEN.
Dit schattige meisje trekt alvast haar balletschoentjes aan om straks bij die mooie vleugelklanken haar oefeningetjes te doen, dat past toch helemaal in deze muzikale vintage sfeer?
het volgende blog is het blog van Jacomijn, om daar weer te kijken naar haar post.

Zoals ik al zei, er zijn mooie prijsjes te winnen en dit is de prijs die ik weg ga geven, de nieuwe Joy stencil rand Vlinders. Niet verkeerd toch?!


 Er zijn wel een paar voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze prijs nl:
1. je moet volger zijn bij WLVC
2. je moet volger zijn/worden van mijn blog
3. laat een reactie achter op deze blogpost

De prijs wordt verloot onder alle reacties en aan het eind van deze bloghop bekend gemaakt, de bloghop duurt tot zondag 30 juni 24.00 uur.

Veel plezier allemaal met deze bloghop!
groetjes van Janet