zondag 1 april 2012

Workshop in Whitby
Wat heb ik genoten van m'n weekje Engeland, jammer dat leuke dingen altijd zo snel voorbij lijken te gaan! We logeerden in een gezellige cottage bovenop een heuvel in de Moors met prachtig uitzicht over het landschap en we hadden lekker zonnig weer. De workshops van Crafty Individuals werden gegeven in een cottage bovenop een clif in Whitby, naast een ruine van een eeuwenoude abdij en van daaruit had je ook weer een prachtig uitzicht over het stadje en de zee.
De workshops waren in een woord fantastisch, wat werden we verwend met uitgebreide lunches (op z'n engels met warme pies, salades en gebak als toetje!) koffie met bonbons en een kadootje bij het afscheid! Jean en Malcolm hadden echt kosten noch moeite gespaard om er twee onvergetelijke dagen van te maken!
Deze klok was het project van de tweede dag, omdat ik zoiets niet "eventjes" maak ben ik er thuis aan verder gegaan en gisteren was hij dan eindelijk klaar. Plaatjes en papier zijn van Crafty Individuals, de gestempelde klok van Hero Arts (gestempeld op white wash papier) embellishments en bloemen van div. merken en de klok zelf is van Kaisercraft (beyond the pages).
Al met al heb ik er aardig wat uurtjes aan gewerkt en ben ik best een beetje trots op het resultaat!