zondag 1 april 2012

Workshop in Whitby
Wat heb ik genoten van m'n weekje Engeland, jammer dat leuke dingen altijd zo snel voorbij lijken te gaan! We logeerden in een gezellige cottage bovenop een heuvel in de Moors met prachtig uitzicht over het landschap en we hadden lekker zonnig weer. De workshops van Crafty Individuals werden gegeven in een cottage bovenop een clif in Whitby, naast een ruine van een eeuwenoude abdij en van daaruit had je ook weer een prachtig uitzicht over het stadje en de zee.
De workshops waren in een woord fantastisch, wat werden we verwend met uitgebreide lunches (op z'n engels met warme pies, salades en gebak als toetje!) koffie met bonbons en een kadootje bij het afscheid! Jean en Malcolm hadden echt kosten noch moeite gespaard om er twee onvergetelijke dagen van te maken!
Deze klok was het project van de tweede dag, omdat ik zoiets niet "eventjes" maak ben ik er thuis aan verder gegaan en gisteren was hij dan eindelijk klaar. Plaatjes en papier zijn van Crafty Individuals, de gestempelde klok van Hero Arts (gestempeld op white wash papier) embellishments en bloemen van div. merken en de klok zelf is van Kaisercraft (beyond the pages).
Al met al heb ik er aardig wat uurtjes aan gewerkt en ben ik best een beetje trots op het resultaat!

6 opmerkingen:

 1. Wow Janet,een beetje trots???Je mag wel SUPERtrots zijn,ik viel nog net niet van mijn stoel,prachtig!!!Ik was je net voor je uitje naar Engeland gaan volgen dus kreeg ik nu een update,wauw en fijn dat je het zo leuk hebt gehad,daar kun je weer een poosje op vooruit.
  Nog een fijn weekend!Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janet,

  Net als mijn voorgangster zeg ik een beetjes trots hier mag je wel super trots op zijn hoor ik vind het heel heel heel en nog meer mooi, geweldig, ik hoop het gauw in het echt te komen bewonderen..

  groetjes alita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet

  Je mag inderdaad wel supertrots op jezelf zijn, ik ben er helemaal weg van, ik geniet er al van door er naar te kijken. Fijn dat je een leuke week had, alles wat leuk is gaat altijd te snel helaas.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janet,
  Ben even heen en weer aan het scrollen geweest om dit helemaal in me op te nemen... Wat mooi! Echt een aanwinst en iets waar je naar blijft kijken om steeds weer een ander gedeelte in je op te nemen...Daar mag je zeker trots op zijn! Fijn dat je een leuke vakantie hebt gehad en de workshops zo goed waren. Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een geweldige creatie heb je gemaakt!! Ik ben er helemaal weg van, zo mooi, echt een pronkstuk!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow Janet - the finished result is totally gorgeous! I still have not completed mine - life is very busy at the moment.
  Happy Easter Wishes - Sylvia xx

  BeantwoordenVerwijderen