woensdag 4 april 2012

Workshop Whitby 2


Het tweede werkstuk van de workshop, er hoort glas in de lijst te zitten, maar omdat dat lastig te fotograferen is heb ik dat er voor de foto uitgehaald.
het frame is gekleurd met Distress stains waar een zijde lintje gerimpeld opgeplakt is, de schelpen zijn ook met blauwe inkt gekleurd en daarna met een babydoekje de kleur weer weggepoetst zodat er maar een zweempje blauw zichtbaar blijft. het flesje is gekleurd met alcoholinkt, het label met Distress en afgewerkt met crackle paint en de tekst is geprint op scrappapier. de zeesterren zijn uitgeknipt en bewerkt met Utee. Verder heb ik nog wat verbandgaas uitgeplozen en beïnkt en de chipboard vogel met enamel bewerkt. We moesten voor dit project een foto meenemen, ik heb maar een vakantiefoto meegenomen van een paar jaar geleden gemaakt op het griekse eiland Skopelos ( ik hou niet zo goed op papier, dus veel keus was er niet)!
5 opmerkingen:

 1. Wow, wat is dit mooi! Lijkt me dat je heerlijk hieraan hebt zitten werken...Wat veel technieken zijn er hiervoor gebruikt! Krijg spontaan zin in warmere tijden... Leuk om zo een vakantie- herinnering te verwerken! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit ziet er leuk uit Janet,
  Echt geweldig.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Janet,wat mooi en wat een mooi kleurgebruik,dat blauw past echt bij Griekenland,leuk he om zo met een project bezig te zijn en je houdt er een mooi pronkstuk
  aan over,geniet er van!Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janet

  Wat een mooi kunstwerk, en je hebt veel technieken gebruikt, de kleuren passen inderdaad goed bij Griekenland zoals Miranda al zegt. Echt een pronkwerk voor in je huis.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Another beautiful project Janet - love the seaside theme!
  Sylvia x

  BeantwoordenVerwijderen