maandag 1 oktober 2012

voor Wilma


We zijn alweer een goeie week thuis van onze vakantie naar Engeland en wat hebben we het naar onze zin gehad. De Hans en Grietje cottage in Kent was een groot succes en wat hadden we mooi weer, natuurlijk mochten een paar bezoekjes aan stempelwinkels deze keer ook niet ontbreken en zijn we bij de Craft Barn en the Artistic Stamper geweest, de laatste was op 5 minuten rijden van ons huisje! En jullie snappen het vast al, 'k ben niet met lege handen thuisgekomen.
Ook het weekje Wales was fantastisch, ook daar hadden we een gezellige cottage  in het beroemde boekenstadje Hay-on-Wye. We hebben daar veel rondgetoerd (soms op weggetjes die zo smal waren dat je maar hoopte dat je geen tegenligger tegen zou komen) en vooral heel veel foto's gemaakt. Aan Chris nu de eer om er een mooi fotoboek van te maken!

Deze kaart heb ik gemaakt voor m'n schoonzus die vandaag jarig is. De gebruikte mallen zijn van MD, Memory Box en NS, het plaatje is ook van MD en de bloemen zijn oa. van Wild Orchid Crafts en Magnolia, het designpapier heet Hanoverian (Docrafts).