zondag 29 januari 2012

Mini album 4


De laatste pagina van het mini album. Voor de voorkant heb ik metalfoil van Ten Seconds Studio gebruikt, geembossed met een mal van Couture Creations (volgens mij nog niet in Nederland te koop, ik heb ze in Engeland besteld) en opgeschuurd. De tandwieltjes zijn eerst gestanst uit karton en daarna uit metailfolie, op elkaar geplakt, geschuurd en ingesmeerd met Inka Gold copper. De tekststempel is van Tim Holtz en bewerkt met embossingpoeder, met het riempje maak je het albun dicht.
Voor de achterkant heb ik op kaasdoek gestempeld en dit met crackle paint ingesmeerd, de klok is 2 keer geembossed met Utee en hier en daar een beetje met Inka Gold copper ingesmeerd. Als je daar dan je hete fohn opzet krijg je een brobbelig effect en ziet het er echt oud uit. De wijzers van de klok zjn van een andere Sizzix mal, die ik van m'n schoonzus mocht lenen. Het mannenportret komt uit een boekje van Crafty Indivuduals en is in een bottlecap geplakt met daar overheen een epoxy sticker, het ticket kwam ik op internet tegen. Verder weer een tandwiel van metailfoil, een stukje kant, hoekje van Nellie Snellen en een paar tekststempels. Het papier is weer van Piondesign.
Al met al vond ik het maken van dit albumpje een behoorlijke klus, maar nu het klaar is ben ik er toch wel tevreden over. 'k ben benieuwd wat jullie er van vinden..........!
fijne zondag verder,
groetjes Janet

7 opmerkingen:

 1. Hoi Janet
  Wauw wat is dit SUPER GAAF geworden en dat je er veel werk aan gehad hebt is te zien.
  Hij is in een woord "prachtig" gemaakt.

  Liefs van Sieta

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je mag ook trots zijn hoor Janet.
  Hij is prachtig mooi geworden.
  Wel een werk maar daar heb je dan ook wel iets moois voor terug gekregen.

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet,

  Jeetje wat is dit prachtig geworden zeg hier kun je met recht zeer trots op zijn,

  groetjes Alita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt mooi geworden, veel werk, maar het is inderdaad heel goed gelukt en dan kost het veel tijd, nu zeker nog iets voor Elvera? Ik zag dat ze vrijdag 25 wordt.

  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is echt pracht werk geworden Janet.
  Echt schitterend.
  Hier mag je zeker trots op zijn.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi geheel is dit boekje geworden! Ik heb alle posten erover nog eens doorgelopen en kan alleen maar zeggen: Super gaaf gemaakt! Ik verwacht niet anders dan dat de ontvanger het ongelooflijk zal waarderen... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je mag er zeker tevreden over zijn,ik vind het alvast prachtig gemaakt !!

  BeantwoordenVerwijderen