donderdag 14 april 2011

Magnolia boekje

deze kaart heb ik een poosje geleden al gemaakt voor een verjaardag rond valentijn en omdat ik toen nog geen blog had wil ik hem als nog publiceren. het is er wel een waar aardig van uurtjes werk in zitten, om over het netjes in elkaar zetten van het boekje maar te zwijgen. dat heb ik aardig wat keertjes overnieuw moeten doen voor ik eindelijk tevreden was! maar goed, uiteindelijk is hij toch gelukt. het papier is van Magnolia, de embellishments van Making Memories, een paar bloemen van Prima Marketing en nog wat mulberry roosjes, wat lint, kant, plakparelstrip en decopins. verder heb ik nog een Martha Stewart randpons en een papieren doilie gebruikt.
het "deurtje" in het doosje heeft een deurknopje van een kleine beadcap met een parelbradje, het sleuteltje vond ik er zomaar bijhoren en achter het hart heb ik een stukje mica geplakt. de stempels zijn ingekleurd met distress inkt en aquamarkers.

2 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Janet,
  Wat is het een snoepie geworden.
  Lief van kleur.
  En wat een leuke details.
  Dat knopje op het deurtje enig!!
  Groetjes Noriko van www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janet,

  Zie dat je weer lekker aan het freubelen bent geweest. Dat heb je weer prachtig gemaakt. Leuke details erin verwerkt. Heb je mijn nieuwsbrief pas nog gekregen? Met de lente/paas wedstrijd, misschien een tip voor dit kaartje? Je hoeft hem alleen maar aan me te mailen als je mee wilt doen ( aan jou de keuze )
  Ik zie weer uit naar je volgende kaartje/doosje.

  Groetjes en een heel fijn weekend,

  Diana.

  BeantwoordenVerwijderen