zondag 9 oktober 2011

Boekkaart

Hallo allemaal, de laatste paar dagen ben ik bezig geweest aan deze boekkaart en ik kan jullie vertellen dat dat een behoorlijke klus was, maar wel erg leuk!
De basis is gemaakt van craft en linnen papier, het scrappapier is van Prima Marketing en heet Printery, verder heb ik de nieuwste creatables gebruikt en bewerkt en de stempels zijn oa. van Crafty Individuals, Tim Holtz, Creative Expressions en Crafty Secrets. Het centimeter lint en het kleine flesje komen uit het buitenland, de papieren centimeter is gestempeld en afgewerkt met een stukje (geembossed) metaalfolie (Ten Seconds Studio) en het kleine klosje is van Maya Road. Het schaartje heb ik laatst op de beurs in Rijswijk gekocht evenals de knoopjes embellishment, links in de hoek heb ik een heel oud garenkartonnetje geplakt.
(dat kwam ik tegen in het bakje van een antiek Singer naaimachientje wat al jaren in de garage stond te verpieteren). De paspop is van Tim Holtz, de stempels met de vrouwtjes zijn heel licht ingekleurd met Distress ink en een blendingpen en verder zijn ook alle randjes bewerkt met Distress.
Dit was echt een mega klus en ik ben dan ook reuze benieuwd wat jullie er van vinden!

11 opmerkingen:

 1. Hoi Janet,

  Hij is in één woord prachtig.
  Mooi uitgewerkt.
  Super van kleur en prachtige details.
  Je blijft kijken en ziet steeds weer iets anders.

  Lieve groetjes Noriko
  www.norikoskaarten.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Janet,

  Ja wat een klus he! Maar het resultaat mag er zijn hoor! Zo komen je spulletjes echt mooi uit, ik vind het echt iets van jou, heel mooi hoor! Het uithangbord heb je ook zo leuk verwerkt zo met het stempel er op.

  Ik ben ook bezig met een heel bewerkelijk gebeuren maar hij is bijna af, ik ben er al een hele dag mee bezig tussen de bedrijven en bezoek door.

  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geweldig mooie boekkaart !
  Zo'n boekkaart is op zich al een heel werkje maar deze is echt wel super zeg !
  Liefs
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Janet

  Wat een prachtig mooie boekkaart.
  Echt schitterend.


  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ohhhh wowwwww Janet,wat heb je dit schitterend gemaakt.
  Ben er weg van,grote complimenten meis.
  Heb jij de maten van zo boek,zal niet weten hoe het moet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat mooi!! en zeker ook een van mijn favoriete items

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De 1e keer dat ik kijk op je blog en gelijk zie ik zoiets ongelooflijk moois! Wat een werk en wat een genot om naar te kijken! Was heel erg gezellig om in dezelfde groep op de stampingbackdag te zitten Ik heb genoten! Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I am just over whelmed by your project. I qualified as a tailoress and used many of the items you have put on it. Such lovely memories for me, just looking at your work. Sorry, I cannot read what others have written, but I just had to leave a comment. Beautiful Work. Hugs Rita xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hi Janet, I am calling in via the CI blog. This is such a gorgeous project. So much attention to detail. You have a lovely blog full of beautiful treasures.
  Regards Florence.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat schitterend! Ik zag het op de CI blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Just seen your gorgeous project on the crafty individuals blog. Stunning work and your blog is gorgeous. XX

  BeantwoordenVerwijderen