dinsdag 27 december 2011

Mini album Pion design

de kerstdagen zijn voorbij, geen stress meer of de kaarten wel op tijd klaar zullen zijn en met frisse moed weer aan allerlei nieuwe dingen beginnen, ik heb er zin in!
'k ben aan de slag gegaan met de mannenserie van Pion design, de bedoeling is dat het een mini album wordt. omdat dat best een flinke klus is zal ik iedere keer als ik een pagina klaar heb hem op m'n blog zetten.
eerlijk gezegd vind ik het best lastig omdat je toch wat stoerdere materialen wilt gebruiken. 'k geloof dat ik eens in de gereedschapskist moet gaan neuzen, je weet maar nooit!
7 opmerkingen:

 1. Hoi Janet,
  Het zit er op de kerst, ook de kerstkaarten, dit is weer een leuk begin voor wat nieuwe uitdagingen, dit wordt volgens mij een heel project, wel heel mooi hoor, ben benieuwd wat de volgende pagina wordt.
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hi Janet, wat een uitdaging je album en dat met mannenkaarten. Is toch altijd iets moeilijker vind ik. Maar ook deze zijn weer schitterend. Wat een prachtige combi's en de kleuren zijn zo gaaf. Straalt mannelijkheid uit, Klasse.
  Bedankt dat je me wilt volgen ben ik erg blij mee.
  Blijf je volgen hoor.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dit is al een super mooi begin van je album Janet en ik ben heel benieuwd naar de rest. Je hebt het jezelf wel moeilijk gemaakt door een mannen album te maken maar het zal vast en zeker prachtig worden! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit ziet er al prachtig mooi uit Janet.
  Echt schitterend.
  Ik kijk uit naar de rest.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jou kaarten pik je er altijd zo uit. En dat bedoel ik echt als compliment! Je hebt zo'n eigen stijl. Altijd weer leuk om naar te kijken.

  groetjes van Diana.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hee Janet,
  Prachtig zeg wat je er weer van maakt ben heel benieuwd hoe het eruit gaat gezien maar dat zal zo als altijd bij jou heel bijzonder zijn heb er weer alle vertrouwen in,
  groetjes alita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Janet, ik loop een beetje achter en kreeg net de Craft Stamper in de bus. Ik zie dat je het op je blog had vermeld en is mij deze dagen totaal ontschoten. Gefeliciteerd met je stuk hierin. Wat een prachtiog verhaal en gaaf van je man. Super leuk.
  Dat wilde ik je nog even laten weten.
  groetjes Marja

  BeantwoordenVerwijderen