donderdag 16 februari 2012

GefeliciteerdVandaag nog een keer het Pionpapier en een plaatje wat al eerder langs gekomen is. Deze kaart was eigenlijk bedoeld om te versturen, maar soms wil ik er gewoon nog geen afstand van doen en mogen ze een poosje op m'n kast blijven staan! Herkennen jullie dat, of is dat een tic van mij?

'k Heb nog een andere kaart gemaakt en die maar gelijk naar de brievenbus gebracht (voor het geval ik me weer bedacht), die komt de volgende keer aan de beurt.

5 opmerkingen:

 1. A very pretty card - the flower embellishment is lovely and I do like the paper you have used. Elizabeth x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een super mooie en lieve kaart! Ik heb precies hetzelfde hoor, kan ook moeilijk afstand doen van sommige kaarten. Mijn broer heeft een vitrinekast gemaakt, waar ik mijn favoriete kaarten in bewaar!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet,
  Wat een prachtige kaart weer!Ik heb gisteren dat papier ook gekocht, maar ik ga eerst nog even wat maken van Alita haar mallen(die was ze vergeten) ze heeft al haar nieuwe creatables bij mij gelaten, dus ik ga me uitleven!
  Ik ga jou kaart pas publiceren als ik hem bij jou in de bus gedaan heb.
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het weer een prachtig mooi kaartje Janet.
  Echt schitterend.
  Heb een heel fijn weekend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Janet,

  Wat is dit weer een super mooie kaart geworden jammer dat ik nog niet jarig ben, maar ik herken dat ook hoor dan wil ik hem niet kwijt.
  Geniet morgen van je verjaardag en ik hoop dat je je kaartjes mooi vind want we hebben er op gezwoegd hoor................
  groetjes alita

  BeantwoordenVerwijderen