zondag 10 maart 2013

Post


Goeiemorgen, vandaag laat ik een kaartje zien wat ik als gast-designer voor het scrap-cards challenge blog heb gemaakt, het thema voor deze maand is "Post".
'k ben vandaag heel vroeg m'n bedje uit gekomen om strakjes naar Spijkenisse af te reizen, 'k ga daar de demodag bezoeken van Doeading. Altijd leuk zo'n dagje uit (voor m'n portemonnee iets minder............) en wie weet kom ik één van jullie wel tegen! Mocht je ook gaan dan wens ik je in ieder geval een gezellige dag en niet de hele winkel leeg kopen he..............!! groetjes van Janet.

7 opmerkingen:

 1. wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt, hoop dat je weer hoog scoort, fijne dag en koop jij die hele winkel maar niet leeg..........

  groetjes alita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Ga je alleen? Of heb je gezelschap van Chris, zul je al die verleidingen kunnen weerstaan? Ik heb er ook nog even over gedacht om te gaan, maar Lotte was gister jarig en ze had vrijdag al hier haar feestje, dus de energie was een beetje op. Ben benieuwd of je er leuke nieuwe dingen ziet!
  Fijne dag hoor!
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh leuk,geniet van je dag en kijk maar uit dat jij niet alles opkoopt,het is zo'n leuke winkel/leuke demo's.Je kaart is ook weer mooi gemaakt en het thema post is duidelijk terug te vinden dus toppie..fijne dag en lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een beeldschone kaart
  groetjes janie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is prachtig mooi Janet.
  Echt schitterend.
  Heb verder een fijne zondag.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. OOOOO een schitterend kaartje heb je gemaakt, helemaal geweldig.
  Lieve groetjes Nellie

  BeantwoordenVerwijderen