donderdag 18 september 2014

ButterfliesChallenge 32 bij WLVC  en het onderwerp is: Vlinders/Butterflies. Ik heb een combinatie gemaakt van een oudere en nieuwe serie van Pion papier, diverse mallen en een lijstje van lichtgewicht klei.
Dit is mijn laatste bijdrage als DT lid bij WLVC, er gaat iedere keer ontzettend veel tijd in zitten om  iets te creëren en nu met een puppy in huis lukt me dat gewoon niet meer. Ik kwam voor de keuze te staan voor de volle 100% meedoen of stoppen, ik heb voor het laatste gekozen! Jammer maar het is niet anders.
Ik wil iedereen die altijd trouw een berichtje achter liet hartelijk bedanken hiervoor en zo af en toe zal er  nog wel iets nieuws geplaatst worden, maar voorlopig is het pas op de plaats!

De sponsor is:Dan laat ik jullie nog een foto in vintage style zien van onze lieve Vaya, ze groeit als kool en is al een prachtig bulldog meisje geworden, een beetje eigenwijs maar o zo leuk en lief!

Lieve groetjes,
Janet  12 opmerkingen:

 1. Hoi Janet, wat een beauty van een kaart, mooi gemaakt met dat schitterende Pion papier. Je hond is een scheetje en groot gelijk dat zij voorrang heeft...lekker genieten en in je eigen tempo freubelen.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je kaart is weer prachtig Janet en wat een leuke foto van Vaya. Jammer dat je stopt maar we komen elkaar zeker nog wel tegen in blogland en op facebook.

  Liefs Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet,
  Ik kom natuurlijk wel even persoonlijk bij jou op je bloggie!! Je prachtige kaart al uitgebreid bewonderd natuurlijk op het blog van WLVC. Wat een geweldige hond heb je zeg! En ja ik weet hoeveel tijd er in een jonge hond gaat zitten!! Het WLVC blog is ook heel intensief, met de reminders en iedere 14 dagen een kaart. Twee weken zijn immers zo om!!! Geniet van je prachtige viervoeter Vaya en ik blijf je lekker volgen hoor!!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoi Janet,
  wat heb je een prachtige afsluiter gemaakt, echt supermooi en goed dat je voor Vaya hebt gekozen, puppy's zijn lief en kosten veel tijd en wie weet over een poosje, ga je weer aan de slag,
  Geniet van je hondje, liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik snap je keuze wel hoor Janet, maar toch is het jammer.
  Je maakt altijd van die prachtige kaarten !
  Maar goed, je hobby loopt niet weg, het is er gewoon altijd,
  dus je kan zo maar weer aan de kaart tussendoor, als die
  mooie en lieve Vaya slaapt.....
  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog even hier spieken hoor ;-)
  Je kaart is een beauty, maar dat wist je al wel ;-)
  Wat een prachtige foto van Vaya! Ook een echte beauty!
  Nog even lekker samen genieten van het mooie weer!
  Liefs Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig inspiratiekaartje Janet....heel mooi ...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. prachtige kaart en super leuke foto van de hond

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het is weer een bijzonder mooie kaart geworden! Niet een stijl die ik vaak gebruik, maar oh wat vind ik het mooi! Fijn dat je zo geniet van Vaja en ik hoop dat er af en toe tijd is om te stempelen? (Gaat soms wat sneller?) Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 10. prachtige kaart Janet ik kan het heel goed begrijpen hoor veel plezier met je hondje veel liefs Nel

  BeantwoordenVerwijderen