dinsdag 9 oktober 2012

Steampunk lijstje


Gisteren ben ik zomaar lekker aan het rommelen geweest zonder dat ik precies wist wat ik wilde maken, gewoon beginnen en dan maar zien waar het schip strand!
Het mdf lijstje is geschilderd met Paper Artsy fresco verf en crackle vernis, de stempels zijn van Katzelcraft en the Artistic Stamper, tandwieltjes van Tim Holtz en Art Journey, portretfoto van Crafty Individuals, ketting van de bouwmarkt en de kroontjespennen komen van MP.

7 opmerkingen:

 1. Wat is dit prachtig zeg!! Schitterend, ben er weg van!!!
  Wat heb jij heerlijk "gerommeld"!!
  Groetjes,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Van mij mag Je vaker rommelen Janet.
  Dit ziet er prachtig mooi uit.
  Echt schitterend.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Janet,

  Wat een geweldig lijstje ! Ik lees net op het blog van Anneke dat zij mee doet met een steampunk challenge, http://digitaltuesdaychallenge.blogspot.be/ Misschien wel iets voor jou om mee te doen? Volgens mij maak je dan grote kans om te winnen.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Juist heel leuk Janet om er zo maar aan te beginnen, het eindresultaat mag er zijn! Zo zie je maar dat als je geen voor opgezet plan hebt, het toch heel mooi kan worden, daar is dit een bewijs van.
  Gr. Tini

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat schitterend gemaakt Janet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat prachtig! Er straalt gewoon van af dat het met liefde en plezier gemaakt is! Heerlijk toch; gewoon maar beginnen en zien waar je uitkomt? Doen we eigenlijk veel te weinig, denk ik... Groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw wat een schitterende vintage creatie!! Prachtig gemaakt met geweldige details!! Een kunstwerk! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen