zaterdag 6 oktober 2012

voor KashmirVandaag is m'n zoon jarig, 29 is hij geworden, wat gaat de tijd toch snel!
Een verlanglijstje had hij niet, dus is moeders maar aan de slag gegaan om iets te fabriceren waar z'n verjaardagsgeld in kon.
Veel inspiratie heb ik op het moment niet, 'k ben nog steeds grieperig en het lijkt wel of er niks wil lukken maar uiteindelijk is dit uit m'n handen gekomen.
Het designpapier heb ik uit Engeland meegenomen en is gewoon een vel kadopapier, 'k zag het in de winkel hangen en bedacht dat ik daar wel iets mee kon.
De stempels zijn van Katzelcraft en the Artistic Stamper, de letters komen uit een kaartspel van Tim Holtz, het flesje heb ik met alcohol inkt (butterscotch) gekleurd en verder heb ik nog wat embelishments gebruikt.

7 opmerkingen:

 1. Wow, wat is dit schitterend zeg!! Helemaal geweldig! Gefeliciteerd met je zoon!!
  Groetjes en fijn weekend,
  Martha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtig mooi kaartje heb Je voor Je zoon gemaakt Janet.
  Echt schitterend.
  Heel veel beterschap gewenst.

  Gr Leny Hempen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat schitterend gemaakt. Super!!!. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst gefeliciteerd !
  Ook al ben je nog wat grieperig (het heerst bij ons in het dorp ook heel erg) vind ik toch dat je een superleuke kaart hebt gemaakt! Mijn complimenten !

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart Janet.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. Wat heb je een geweldige kaart voor hem gemaakt!! Het papier is schitterend en een heel leuk idee met de letters!! Helemaal super!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon! Wat een mooi papier heb jij gevonden! Mooie mannenkaart geworden! Sterkte met de griep en groetjes, Gerrina

  BeantwoordenVerwijderen